Om MOSKUZ

Om MOSKUZ

GÅR DU OGSÅ IND FOR BÆREDYGTIGHED
- OG MOTION?

 

MOSKUZ #recycling er tøj, der er designet og håndsyet af lækre, ubrugte overskudsmaterialer, fx tshirts, som af forskellige grunde er tilovers fra motionsløb, firmaevents og producenter.

 

Udgangspunktet i MOSKUZ #recycling er den bæredygtige vinkel. 
Produktionen foregår idag på eget værksted, hvor vi opklipper de indsamlede tshirts og stofrester, mixer dem og syr det om til nyt, specialdesignet lingerie og træningstøj. I nogle tilfælde supplerer vi med effektstoffer, der er købt fra restlagre.


På alle produkter printer vi til sidst budskaberne '#recycling' eller '#upcycling' fordi det betyder rigtig meget for os at få det bæredygtige budskab ud!

 

Udvikler nye designs


Vi får løbende nye idéer, overskudsmaterialer og stofrester. På den måde kan vi hele tiden være kreative, og designe nye styles, der opfylder vores kunders ønsker og behov.

 

Vi håber du vil bakke os op, kommentere og følge med på InstagramFacebook + modtage vores Infomail.


TAK :-)

MOSKUZ basiskollektionen

 

Basiskollektionen er designet af Lise Rasted og produceret i Tyrkiet. Skabt til kvindelige kurver – blødt, åndbart, praktisk med funktionelle detaljer og snit, der får tøjet til at sidde godt uden at stramme de forkerte steder.


'For mig er sport og motion essentielt – og jeg drømmer om at ALLE kommer til at dyrke en eller anden form for motion!'

 

Det enkle og elegante design giver mange kombinationsmuligheder og alle styles i basiskollektionen kan anvendes på tværs af forskellige sportsgrene.

 

MOSKUZ træningstøj forhandles i netshoppen her, og på forskellige messer mm. 

Hvorfor navnet MOSKUZ?


En moskus okse har en urkraft, som vi mennesker også kan finde frem og bruge konstruktivt: ‘Inside all of us is a wild thing’. Og de smukt buede horn kan faktisk ligne en kvindes frisure.
Med MOSKUZ vil jeg således gerne signalere urkraft og kvindelighed.

Lise Rasted, designer