Om MOSKUZ

GÅR DU OGSÅ IND FOR BÆREDYGTIGHED - OG MOTION?

 

I løbet af 2017 har vi arbejdet med den nye MOSKUZ #recycling kollektion. NU er vi klar og glæder os rigtig meget til at modtage jeres bestillinger og kommentarer.

 

MOSKUZ #recycling kollektionen er nye styles syet af lækre, ubrugte sportsmaterialer. Vi bruger fx overskuds t-shirts fra forskellige motionsløb og udgåede styles fra MOSKUZ lager. Hvert enkelt produkt bliver således helt unikt. Og vi designer selvfølgelig fortsat til kvinder med alle slags former.

 

Det første sæt - januar 2018

Sættet består af en lang- og en kortærmet t-shirt med tilhørende lange tights. Delene kan købes hver for sig eller samlet.

 

Fremover lancerer vi et nyt sæt hver måned

Vi får løbende nye idéer og overskudsmaterialer. På den måde kan vi hele tiden være kreative og fleksible med de givne materialer.

 

Vi håber I vil følge med på Facebook og Instagram - og give os konstruktiv feedback.

 

 

De bedste ønsker om et fantastisk, bæredygtigt og aktivt 2018 til dig!

Lise Rasted, designer

Skabt til den fri bevægelighed

 

For mig er sport og motion essentielt – og jeg drømmer om at ALLE kommer til at dyrke en eller anden form for motion!

 

I mange år har jeg haft svært ved at finde træningstøj, der sidder pænt. Jeg har runde, kvindelige former og de fleste brands designer overvejende tøj til sportsudøvere med ‘six-pack’, der kan bære tætsiddende og korte styles med vilde printmønstre og stærke farver.

 

Derfor kastede jeg mig ud i at designe lidt anderledes træningstøj, som er elegant – skabt til kvindelige kurver – blødt, åndbart, praktisk med funktionelle detaljer og snit, der får tøjet til at sidde godt uden at stramme de forkerte steder.

 

Alle styles kan anvendes på tværs af forskellige sportsgrene og MOSKUZ-designet gør at du også kan føle dig velklædt, selv når du ikke motionerer.

 

MOSKUZ sportswear forhandles i netshoppen her, på forskellige messer, i sportsklubber, i fitness centre, ved sportsevents og home-party’s. Kontakt os hvis du har spørgsmål.....

Hvorfor navnet MOSKUZ?

 

En moskus okse besidder den urkraft, som vi mennesker har indeni os og som jeg tror vi kan finde frem og bruge konstruktivt – fx i sporten. ‘Inside all of us is a wild thing’. Og de smukt buede horn er en fin lille detalje på det kraftfulde dyr – alt i alt svarer det godt overens med mine tanker om urkraft og feminine detaljer.

Følg MOSKUZ

Showroom: Tomsgårdsvej 19, 2400 København NV

Ekspedition: Tokkekøbvej 28, 3450 Allerød

 

Email: wear @ moskuz.com

 

+45 20730662

GRATIS levering og GRATIS returnering

 

Uanset om du bestiller en lille eller større ordre, leverer vi gratis indenfor 1-3 hverdage til pakkeshop i nærheden af dig i hele Danmark. Og får du brug for at returnere dine varer er det også ganske gratis.

Betalingsmuligheder

 

Betaling på netshoppen kan ske med enten MobilePay, PayPal/Visa eller bankoverførsel.

BANK

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev med info om events, motion, challenges og rabatter.

 
 
 

© Copyright. All Rights Reserved.