Om MOSKUZ

GÅR DU OGSÅ IND FOR BÆREDYGTIGHED - OG MOTION?I løbet af 2017 har vi arbejdet med den nye MOSKUZ #recycling kollektion. NU er vi klar og glæder os rigtig meget til at modtage jeres bestillinger og kommentarer.


MOSKUZ #recycling kollektionen er syet af lækre, ubrugte sportsmaterialer.

Vi bruger fx overskuds t-shirts fra forskellige motionsløb og udgåede styles fra

MOSKUZ lager i supergod kvalitet. Hvert enkelt produkt bliver således helt unikt, og varierende efter hvilke materialer vi har at arbejde med.

Alle styles tilføjes desuden smukke print med #hashtags og logo, fx. i guld.

Og vi designer selvfølgelig fortsat med god bevægelsesfrihed - til aktive kvinder.


Det første #recycling sæt består af en lang- og en kortærmet t-shirt med tilhørende lange tights. Delene kan købes hver for sig eller samlet.


Fremover lancerer vi et nyt sæt hver 2. måned

Vi får løbende nye idéer og overskudsmaterialer. På den måde kan vi hele tiden være kreative og designe nye styles.

Nye RELISE'es sker i januar, marts, maj, juli, september og november.


Vi håber I vil følge med på Instagram, Facebook og modtage vores Infomail - tak.De bedste ønsker om sjove, fantastiske og bæredygtigt aktiviteter til dig!

Lise Rasted, designer

MOSKUZ er designet til fri bevægelighedFor mig er sport og motion essentielt – og jeg drømmer om at ALLE kommer til at dyrke en eller anden form for motion!


I mange år har jeg haft svært ved at finde træningstøj, der sidder pænt. Jeg har runde, kvindelige former og de fleste brands designer overvejende tøj til sportsudøvere med ‘six-pack’, der kan bære tætsiddende og korte styles med vilde printmønstre og stærke farver.


Derfor kastede jeg mig ud i at designe lidt anderledes træningstøj, som er elegant – skabt til kvindelige kurver – blødt, åndbart, praktisk med funktionelle detaljer og snit, der får tøjet til at sidde godt uden at stramme de forkerte steder.


Alle styles kan anvendes på tværs af forskellige sportsgrene og MOSKUZ-designet gør at du også kan føle dig velklædt, selv når du ikke motionerer.


MOSKUZ sportswear forhandles i netshoppen her, på forskellige messer, sportsklubber, i fitness centre, ved sportsevents mm.

Kontakt os hvis du har spørgsmål.....

Hvorfor navnet MOSKUZ?

En moskus okse besidder den urkraft, som vi mennesker har indeni os og som jeg tror vi kan finde frem og bruge konstruktivt – fx i sporten. ‘Inside all of us is a wild thing’. Og de smukt buede horn er en fin lille detalje på det kraftfulde dyr – alt i alt svarer det godt overens med mine tanker om urkraft og feminine detaljer.

Følg MOSKUZ


Showroom:


Åbent hverdage kl 10-15 - eller efter aftale

Tomsgårdsvej 19, 1.sal, 2400 København NV


Web-ordre ekspedition:

Tokkekøbvej 28, 3450 Allerød


Kontakt:


Email: wear @ moskuz.com

+45 20730662


Handelsvilkår - se her

GRATIS levering og


GRATIS returneringUanset om du bestiller en lille eller større ordre, leverer vi gratis varer til pakkeshop i nærheden af dig i hele Danmark. Og får du brug for at returnere dine varer er det også ganske gratis.

Leveringtid for varer fra BASIS-kollektionen er 1-3 hverdage, mens varer fra #recycling-kollektionen har 1-2 ugers leveringstid, da vi først syr, når vi modtager din bestilling.


BetalingsmulighederBetaling på netshoppen kan ske med enten MobilePay, PayPal/Visa eller bankoverførsel

  Pay-Pal 

InfomailFå tilsendt vores infomail om nye træningssæt, motion, challenges og rabatter.

 
 
 

All rights reserved ©